Adatvédelmi szabályzat


Delibox – Lászlófi Attila ev.(a továbbiakban „DeliBox”) elkötelezett az Ön személyes adatainak tiszteletben tartása és védelme mellett.


A jelen Adatvédelmi Nyilatkozat, Honlapunk Használati Feltételei, és az ezekben hivatkozott valamennyi dokumentum meghatározza az általunk Önről gyűjtött vagy Ön által a rendelkezésünkre bocsátott adatok kezelésének jogalapját. Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat, hogy megismerje a személyes adatok kezelésére vonartkozó gyakorlatunkat.


A regisztráció iránti kérelem űrlapjának kitöltése során személyes adatainak elektronikus úton a www.delibox.hu elérhetőségen vagy papír alapon történő megadásával Ön elfogadja és hozzájárul a jelen Adatvédelmi Nyilatkozatban foglalt adatkezeléshez.


Személyes adatokat az Info. tv.-ben foglaltakkal összehangban kezeljük. A személyes adatok kezelésének célja, hogy lehetővé tegye, hogy az Ön regisztrációjából eredő kötelezettségeinknek teljes értékben eleget tudjunk tenni, valamint biztosítsa az ebből eredő jogaink védelmét.


A jelen honlapon látható és olvasható minden tartalom a DeliBox tulajdonát képezi.Az adatkezelést a DeliBox  végzi.
A jelen honlapon történő regisztrációval, feliratkozással a feliratkozási feltételeinket kifejezetten elfogadja, azaz hozzájárul az adatbázisunkba való felvételhez, ill. elektronikus levelek fogadásához, mely a DeliBox és Lászlófi Attila ev. bármelyik weboldaláról érkezhet és bizonyos esetekben reklámot is tartalmazhat. A feliratkozás bármikor, egyetlen kattintással megszüntethető, az emailben kapott hírlevél legalsó sorában található „leiratkozás” linkre való kattintással. A leiratkozással neve és email címe törlődik adatbázisunkból.


Az adatkezelési irányelveinkről:
Az ügyfél- regisztrációkor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek azt át nem adjuk. Az adatvédelmi elveink összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

1992. évi LXIII. törvény – a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény);
1992. évi LXVI. törvény – a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról;
továbbá az ennek végrehajtásáról rendelkező 146/1993. (X. 26.) Korm. rendelet;
1998. évi XIX. törvény – a büntetőeljárásról (a továbbiakban Be.);
1995. évi CXIX. törvény – a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről (DM törvény);
2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.    


facebook
youtube