Aszalványok

Az aszalványok az egészséges étrend fontos részét képezik, hiszen tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, rostanyagokkal. 


A jánoshalmi székhelyű kisüzem, a térségünkben hagyományokkal rendelkező gyümölcstermeléssel összhangban indította el almachips gyártó tevékenységét. Cégünk elkötelezett a tradíciók megőrzésében és a helyi terményekre épülő manufaktura megteremtésében.A megalakulás óta a termékkör folyamatosan bővül, a termékinnováció fő célkitűzésünk. A kiemelkedően magas napsütéses órák számával büszkélkedő térségben rendkívül zamatos, ízanyagokban gazdag gyümölcsök teremnek.Ebből az igényes alapanyagból egészséges, minden adalékot nélkülöző, magas színvonalú termékeket hoztunk létre.


 

Ha termékeink bármeikéből 3.000 Ft értékben vásárolsz, akkor csomagodat Budapesten INGYEN szállítjuk!lány aszaltszilvával és almaszirommal

alma szeletelve és szárított almaszirom

Almaszirom:

A szárított almaszirom saját területen megtermelt, zamatos, ízanyagokban gazdag almából készült speciális eljárással, ennek következtében egyedülállóan ízletes és roppanós – szárított-karamellizált ételkülönlegesség. Kiknek ajánljuk és miért?

  • gyermekeknek – mert egészséges édesség, nem káros a fogakra és 100 %-ban adalékanyag mentes 
  • paleo étrenden élőknek 
  • gluténmentes étrenden élőknek 
  • szellemi munkát végzőknek – mert javítja a szellemi teljesítőképességet 
  • és mindenkinek, aki szereti a finom, egészséges nassolnivalót

Kiszerelés: 100g   Ár: 590 Ft   5.650 HUF/kg

    


Ha a 100g almaszirom mellé, még 2.435 Ft értékben vásárolsz, akkor csomagodat Budapesten INGYEN szállítjuk!

alma szeletelve és szárított almakocka

Almakocka:

A szárított almakocka az almasziromhoz hasonló eljárással készült – szárított-karamellizált ételkülönlegesség. Ajánljuk: müzlibe, joghurtba, süteménybe.

Kiszerelés: 100g  Ár: 590 Ft    5.650 HUF/kg

   


Ha az 100g almaszirom mellé, még 2.435 Ft értékben vásárolsz, akkor csomagodat Budapesten INGYEN szállítjuk!


Aszalt sárgabarack:

A terméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk. A- és C-vitamin-tartalma (10 mg) igen magas. Hasznos niacin- és folsav-forrás. Értékes sok sárga béta-karotinja miatt is. A benne lévő kénnek szerepe van jellegzetes savanykás édes ízének kialakításában. Káliumban is rendkívül gazdag. Található benne továbbá kalcium, foszfor és sok más fontos elem. A-vitaminja késlelteti az időskori látásromlást, erős rákellenes hatású, kedvezően hat a zsíranyagcserére, érvédő hatású, serkenti a máj méregtelenítő működését. 

Kiszerelés: 100g   Ár: 350 Ft   3.500 HUF/kg 

  


Ha a 100g aszalt sárgabarack mellé, még 2.650 Ft értékben vásárolsz, akkor csomagodat Budapesten INGYEN szállítjuk!Aszalt szilva:

A szilva gazdagon tartalmaz A- B- és C-vitamint. Bővelkedik cinkben, ami nélkülözhetetlen a hormonháztartás és a bőr egészsége védelmében. Igen magas a kálium,- kalcium,- foszfor,- és magnéziumtartalma. Rostokban gazdag, ennek eredményeképpen kiváló emésztésserkentő hatású. A terméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk. 

Kiszerelés: 100g  Ár: 250 Ft    2.500 HUF/kg

   


Ha a 100g aszalt szilva mellé, még 2.750 Ft értékben vásárolsz, akkor csomagodat Budapesten INGYEN szállítjuk!    


facebook
youtube