Snack Garden

A Snack Garden termékekkel még intenzívebben megkaphatod a már ismert ropogtatás élményét, azonban ízfokozók és más adalékanyagok nélkül. Ez a különleges elkészítési módoknak köszönhető, amik során kevesebb értékes tápanyag vész el. Ezért minden egyes falat különleges élményt tartogat.

Gyümölcs snack


Gyümölcs snack:

A Liofilizált Trópusi Gyümölcs Mixünk csak gyümölcsöt tartalmaz, ezért 100%-ban természetes és egészséges.

A liofilizálás garantálja a nagyszerű és koncentrált gyümölcs-ízt, valamint a gyermekek és a felnőttek által egyformán imádott ropogtatás élményét.

Az elkészítés során a gyümölcsök kellemesen ropogósak lesznek, és megőrzik tápanyagokban és antioxidánsban gazdag beltartalmukat.

Ennek köszönhetően a mixünk 15 grammja fedezi a felnőttek napi C-vitamin szükségletét.

A mix könnyen visszazárható tasakban kapható, ezért elmaradhatatlan kelléke bármelyik táskának – tökéletes a gyerekeknek iskolába vagy kirándulásra, a felnőtteknek munka közben. 

A liofilizált gyümölcsök koncentrált ízének, valamint a meglepően könnyed és mégis ropogós textúrájának köszönhetően a reggeli joghurtoknak, a palacsintáknak és a kitalált ételeknek egyaránt nagyszerű kiegészítői.


Kiszerelés: 40g  Ár: 990 FtRendelhető   

Ha a Gyümölcs snack mellé, még 2.010 Ft értékben vásárolsz, akkor csomagodat Budapesten INGYEN szállítjuk!

Zöldség snack


Zöldség snack:

Tudtad, hogy zöldségekből is lehet finom, ropogós snacket készíteni? 

Ha nem, próbáld ki a vákuumban sütött zöldség mixünket! 

Az elkészítés során először vastagra szeleteljük az alaposan megtisztított friss és válogatott zöldségeket. Ezt követően vákuumban megsütjük, és végül enyhén megsózzuk őket.

A különleges eljárásnak köszönhetően kevesebb tápanyag bomlik le, ezért a zöldségek jobban megőrzik egyedi ízüket és tápértéküket, mint hagyományos sütéskor. 

Az elkészítés további előnye, hogy jóval kevesebb olajat szívnak magukba a zöldségek.

 Ezért a mi nassolnivalónk legalább 30%-al kevesebb olajat, és 10%-al több ropogtatni és mártogatni valót tartalmaz, mint egy átlagos chips. 

Mindezek alapján a végeredmény egy rendkívül finom zöldség snack, ami magas élelmi rost tartalmának köszönhetően még tápláló is!


Kiszerelés: 40g  Ár: 590 FtRendelhető    

Ha a Zöldség snack mellé, még 2.410 Ft értékben vásárolsz, akkor csomagodat Budapesten INGYEN szállítjuk!    


facebook
youtube