Termelői méz

Az akácméz világos színű, kellemes illatú desszertméz. Nehezen kristályosodó fajta. A benne lévő robizin és akacin enyhíti a köhögést és rendkívül jó fertőtlenítő hatással bír, méregtelenít. Fogyasztható túlzott gyomorsav termelődés esetén is. Savtartalma a legtöbb méznél alacsonyabb. A Magyarországon termelt akácméz, különleges minősége miatt Hungaricumnak számít. Fogyasztható nyersen, csemegeként, vagy süteményekbe. Urak készíthetnek belőle mézes pálinkát, mézes bort vagy mézbort.

 

Kiszerelés: 1000g  Ár: 2.350 Ft

 

     

 

Ha a termelői akácméz mellé, még 650Ft értékben vásárolsz, akkor csomagodat Budapesten INGYEN szállítjuk! 

 

lány mézesüveggel a kezében

Akácméz dísztáskában

Üveges akácméz

Akácméz ház alakú díszcsomagolásban

Akácméz, méhsejt mintás díszcsomagolásban

Akácméz műanyag díszzacskóban

Akácméz üveges 1000g

Ár: 2.650 Ft

Ár: 2.550 Ft

Ár: 2.450 Ft

Ár: 2.350 Ft

 

Mézpumpa (szett) 

Napjainkban népszerű, méz adagolására szolgáló szerkezet. Segítségével kezelhetőbbé válik a méz adagolása. Nem csepeg, az üveg mindig zárt marad! Kiszerelés: 1 db, amely 1000g-os üvegre szerelhető, 82mm átmérővel, műanyag és fém alkatrésszel

Összeszerelési javaslat: csavarja szét a pumpa fehér alsó,- és a sárga felső részét. A fehér szárat függőlegesen tartva, helyezze rá a lapka kivágott részét, ügyeljen arra, hogy a rugó ne pattanjon ki, majd az óra járásával megegyező irányban, csavarja rá a sárga pumpát. Ha szükséges, az átlátszó toldalékkal meghosszabbíthatja a pumpát.

Ár: 740 Ft/db.


    


facebook
youtube